Andreea Marin a transmis primul mesaj după căsătorie. Vezi ce le-a spus fanilor



Andreea Marin și iubitul ei Tuncay Ozturk s-au căsătorit recent, în ziua în care prezentatoarea TV a împlinit 39 de ani.

Tuncay a făcut anunțul vineri, pe pagina sa de Facebook, unde a prezentat-o pe Andreea ca fiind soția lui, iar aceasta a confirmat informația în cursul nopții tot cu un mesaj pe aceeași rețea de socializare.

Iată ce mesaj le-a transmis Andreea Marin fanilor săi, din Qatar, unde se află cu noul ei soț:

"Dragii mei, dragele mele, va multumesc cu toata inima pentru minunatele mesaje, apeluri, sms-uri cu ganduri calde si iertare voua ca nu v-am raspuns, dar sper sa intelegeti de ce am ales sa stau departe de telefon sau de internet si sa traiesc aceste zile asa cum simt: in liniste, iubire si pace sufleteasca.

Aveam nevoie sa fiu cu mintea si cu inima doar langa cele doua suflete atat de importante pentru mine, in intimitate. Pentru familia noastra, aceasta a fost cea mai buna alegere.

Va multumesc pentru ca-mi intelegeti nevoia de discretie, mi-am dorit sa traiesc momentul nostru frumos si sensibil doar la adapostul vietii noastre private, fara fast, simplu si cu decenta potrivita amandurora.

Si daca alegerea mea este sa nu intru in detalii cu privire la acest moment important pentru cuplul nostru, sper sa imi intelegeti si aceasta alegere si nevoia sufleteasca. As vrea tare mult sa va rog sa nu va suparati pentru faptul ca nu imi doresc interviuri cu privire la casatorie, nu este lipsa de respect, ci doar o dorinta profunda de a pastra puritatea unui asemenea moment.

Multumesc pentru fiecare gand bun, va imbratisez, cu respect si aceeasi daruire, Andreea".

Comentarii Facebook