Andre Rieu sold out la Cluj în timp record. Ce țeapă și-au luat cei care s-au înghesuit

 

Un număr record de 7500 de bilete s-au epuizat în numai trei ore de la punerea în vânzare.

 

Biletele pentru primul concert al celebrului violonist André Rieu de la Cluj (5 aprilie 2019, BT ARENA), puse în vânzare, joi, 29 noiembrie 2018, la ora 10:00, s-au vândut în numai 180 de minute.  

 

Ca urmare a succesului înregistrat, André Rieu anunţă programarea unui nou concert, ce va avea loc joi, 4 aprilie 2019, de la ora 20:00, în aceeași locație din Cluj-Napoca. 

 

Practic, cei care s-au înghesuit să asiste la premiera spectacolului acestui mare artist și și-au luat bilete se trezesc acum că vor vedea show -ul de a doua zi.

 

Aș dori să le mulțumesc tuturor fanilor noștri minunați din România pentru primirea călduroasă și pentru reacția absolut minunată de astăzi! Aștept cu nerăbdare să mă întorc în 2019 alături de Orchestra Johann Strauss. Suntem foarte încântați să venim pentru prima dată la Cluj, în cadrul turneului mondial 2019 pentru a petrece o nouă seară pe care nu o vom uita niciodată. Ne vedem foarte curând! Cu multă dragoste”, a spus André Rieu.

 

Biletele pentru cel de-al doilea concert au fost puse în vânzare pe www.eventim.ro, www.andrerieu.com precum și în magazinele partenere Eventim din toată țara: Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV precum și la casa de bilete din Iulius Mall Cluj.

 

Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc, astfel: Cat.IV – 200 lei, Cat.III – 280 lei, Cat.II – 380 lei, Cat.IV – 480 lei și VIP – 680 lei.

Comentarii Facebook