Moșul a ajuns în Satul lui Moș Crăciun din Florești - FOTO

 

Moș Crăciun a ajuns la Florești spre bucuria copiilor, care îl pot vizita în casa lui provizorie din Satul lui Moș Crăciun.

 

Moșul a venit tocmai din Laponia și îi așteaptă pe copii să audă poezii, cântecele și să îi răsplătească pentru efortul lor. 

 

”Satul lui Moș Crăciun” este amplasat în Parcul Tăuți (strada Tăuțiului), pe o suprafață de aproximativ 20000 de metri pătrați, foarte aproape de liziera pădurii. Destinat celor mici, dar și celor mari, ”Satul lui Moș Crăciun” este compus din următoarele zone tematice: Casa lui Moș Crăciun, Fabrica de Jucării, Fabrica de vise ( alteliere de creație ), Poșta lui Moș Crăciun, Ieslea, Bradul lui Moș Crăciun, Carusel, Scena de concerte, Gara și Trenulețul lui Moș Crăciun, Pista de masinute, Patinoar, Căsuțele De Crăciun, precum și o zonă de Food & Drinks.

 

”Satul lui Moș Crăciun” va fi deschis zilnic în perioda sus-menționată, între orele 11:00-22:00, iar pe lângă zonele tematice, va găzdui zilnic concerte live, spectacole de teatru, precum și o expoziție de obiceiuri și tradiții de iarnă din diverse zone etnografice ale României.

Comentarii Facebook