Andra și Cătălin Măruță, făcuți praf de o celebră tiktokerită: ”Când facem bani cu copilul, e bun”


Chiar dacă noul film „Tati part-time”, cu Eva Măruță și Alex Bogdan în rolurile principale, a cunoscut un succes notabil, criticii nu au întârziat să-și facă simțită prezența. Publicul român s-a împărțit în două tabere distincte: una care apreciază talentul și performanța fiicei Andrei și a lui Cătălin Măruță, iar cealaltă care critica în termeni duri atât prestația copilei, cât și pe părinți. Annelise, o cunoscută TikTokeriță, a avut o reacție virală pe această temă, ducând critica la adresa soților Măruță la un nivel superior.

În recenta sa apariție pe platforma de socializare TikTok, Annelise și-a exprimat în mod tranșant opinia cu privire la situația Evei Măruță, protagonista filmului „Tati part-time”. Tânăra a analizat cu claritate motivele reale pentru care fiica lui Andrei și a lui Cătălin Măruță a fost expusă unui val de critici și ostilitate după lansarea producției cinematografice.

Eva Măruță este criticată pentru prestația din filmul „Tati part-time”

Odată cu lansarea în cinematografe a noului film românesc, Eva Măruță a fost nevoită să îndure prețul celebrității: gurile rele. Publicul a avut o reacție negativă după prestația micii vedete, în mediul online creându-se o adevărată controversă.

Annelise, cunoscută pe TikTok sub numele de @annelise.gh, a vorbit într-un videoclip despre toată situația cu care se confruntă fiica soților Măruță. Imaginile video au strâns mai bine de un milion de vizualizări.

Tânăra i-a făcut praf pe Andra și Cătălin Măruță, care și-au promovat fiica pe toate rețele de socializare de la o vârstă foarte fragedă. Mai mult, tânăra îi critică subtil pe părinții fetei din cauza comportamentului pe care Eva îl are față de tatăl ei.

Poate pentru că are 8 ani și nu-i ajungi cu prăjina la nas oricine ai fi? Face mișto de ta-su, în propriile lui story-uri, săracul, că a ajuns să îmi fie milă de Măruță că face fii-sa mișto de el. Poate pentru că ați făcut-o panou publicitar de când s-a născut? I-ați făcut Instagram la 3 luni.

Când facem bani cu copilul, e bun, e bună atenția publicului. Dar când atenția publicului este puțin negativă, n-o mai vrem, n-o mai dorim. Să dispară. Că este doar un copil.

Este doar un copil? Șterge-i contul de Instagram, că este doar un copil. Nu are ce să caute să aibă cont pe Instagram și să facă reclame, să producă bani. E un copil…

Ah, vă place că face vizualizări cu atitudinea asta de mini divă, mini Madonna, ce se vede ea în capul ei. Dar nu vă place că lumii nu îi place că îl face pe ta-su de balamuc în story-uri”, a fost părerea Annellisei, o tânără care activează pe platforma TikTok.

Comentarii Facebook