Andra, in juriul emisiunii "Romanii au talent" de la ProTV


Andra va face parte juriul emisiunii "Romanii au talent", alaturi de Andi Moisescu si Mihai Petre. Show -ul urmarit de zeci de milioane de telespectatori din intreaga lume vine si in Romania din aceasta toamna si din juriu va face parte si cantareata din Campia Turzii.

"Este un concurs care da o sansa oamenilor simpli, talentati, care nu au avut acces la linia intai a showbiz-ului, fiindca nu au indraznit mai mult, fiind prea modesti. Noi le dam o sansa! Pe plan muzical, ma impresioneaza calitatea interpretarii, dar si amprenta personala. De asemenea, stiu ca in aceste situatii aflam cate ceva si despre viata personala a concurentilor, iar in cazul multora, povestile lor de viata vor fi probabil impresionante. Amintiti-va ce ravagii a facut Susan Boyle in Marea Britanie, nu doar cu vocea ei, dar mai ales cu povestea de viata, rupta parca dintr-un film", a declarat Andra, pentru site-ul emisiunii.

Inscrierile au inceput deja si Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu ii vor selecta pe concurenti la Timisoara, Cluj, Constanta, Iasi si Bucuresti.

Formatul emisiunii "Got Talent" a fost "importat" in tari precum Marea Britanie, Suedia, Grecia, Danemarca, Australia, Rusia, Portugalia, Franta, Statele Unite ale Americii, Ucraina, Serbia, Slovacia, Polonia, Noua Zeelanda, Argentina, Olanda, Norvegia, Spania, Belgia, Germania, Finlanda si Israel.

 

Succesul emisiunii a fost unul deosebit, dovada sta faptul ca foarte multi concurenti au ajuns vedete dupa ce au aparut in emisiune. Imaginile postate pe site -ul YouTube au facut milioane de accesari si au transformat oameni simpli in super-staruri.

Comentarii Facebook