8 ponturi pentru o viata sexuala reusita


Secretul principal pentru o experienta sexuala reusita este sa nu va mai ganditi la aspectul fizic sau la ce sunete scoateti in timpul orgasmului.

Potrivit shine.yahoo.com, au fost gasite 8 sfaturi trucuri pentru o viata sexuala fericita.


1. Barbatii au ca scop orgasmul femeii

Domnilor, femeile din viata voastra apreciaza eforturile depuse de voi, dar uneori pur si simplu nu se va intampla. Daca ea spune ca nu, ascultati-o.

2. Femeile au ca scop orgasmul lor

Domnitelor, uneori veti ajunge acolo si alteori nu. Uneori o sa aveti nevoie de ajutor (o jucarie, o mana, o fantezie) si uneori nu. Uneori marele "Oooo" va fi incredibil, alteori va fi jalnic.

Nu uitati ca in univers exista o sursa nelimitata de orgasme, asa ca nu fiti atat de perfectioniste cu fiecare in parte.

3. Corpul vostru

Apreciem dorinta voastra de a arata excelent pentru partener, dar perfectionismul este pentru Barbie si Ken.

4. Mimica din timpul orgasmului

Incercati sa nu va ganditi cum aratati sau ce sunete scoateti in timpul orgasmului, sau nu veti mai ajunge la climax niciodata.

Pe de alta parte, fiti siguri ca ceea ce arata ca o fata de maimuta constipata pentru voi, este un stimulent excelent pentru partener. Ok, nu garantam asta. Dar garantam in proportie de 80 %, ceea ce e foarte bine.

5. Comparatul cu fostele relatii sexuale ale partenerului

Nu sunt mai perfecti ca voi. De fapt, probabil sunt mai putin perfecti, altfel, de ce ar fi ei fostii si voi actualii?

6. Marimea penisului


Cand vine vorba de penisuri, este posibil sa existe valoarea de mediu, dar niciodata perfectiune. Perfectiunea, atunci cand vorbim despre penisuri, este o chestiune pur subiectiva.

7. Pozitiile

Nu va faceti probleme daca nu puteti sa va ridicati piciorul, precum cei din cartile ilustrate. Fiti atenti la functionalitate si nu la forma: chiar va simtiti bine?


8. Vorbitul murdar

Este ok sa va repetati, sa va impleticiti limba sau sa spuneti ceva din greseala, ce s-ar potrivi mai mult la o ora de educatie sexuala. Chiar si vedete porno isi pocesc replicile uneori.

Preluare Click

Comentarii Facebook