Clujeanul Alin Oprea rupe tăcerea despre destrămarea trupei Talisman: „Lui Tavi Colen i se potrivește zicala: HOȚUL STRIGĂ HOȚII”


Clujeanul Alin Oprea și fostul său coleg, Tavi Colen, nu au îngropat securea războiului nici acum, după mai bine de 18 ani de la destrămarea trupei Talisman. După ani de zile în care Tavi Colen i-a adus fel și fel de acuzații, Alin Oprea rupe tăcerea și vorbește despre motivele separării. 

În urmă cu ani de zile, Alin Oprea și Tavi Colen formau o echipă redutabilă pe scenă, însă în anul 2006, cei doi soliști ai trupei Talisman și-au separat drumurile definitiv, însă între cei doi a rămas un scandal ce a mocnit ani de zile, Tavi Colen aducându-i fostului său coleg tot felul de acuzații. 

Chiar dacă Alin Oprea s-a ținut departe de acest scandal, acum a rupt tăcerea și a vorbit deschis despre motivele destrămării trupei Talisman.  

Invitat fiind la Xtra Night Show, Alin Oprea a fost întrebat cine a dat numele trupei Talisman, iar acesta a răspuns clar și răspicat că el. 

Răspunsul rapid și direct este: eu! Un răspuns mai nuanțat l-aș da povestind câteva elemente importante din viața mea. Începând cu vârsta de cinci ani, din propria inițiativă, am rugat-o pe mama să caute pe cineva care să mă învețe să cânt la un instrument pentru că sunt îndrăgostit de muzică și vreau să fac muzică. (…) Un profesor mi-a dăruit o vioară. Mi-a spus că a fost talismanul care i-a purtat noroc până la acel moment, iar din acel moment a spus că o să-mi poarte mie toată viața noroc.(...) A fost pentru prima oară în viață când am auzit cuvântul talisman.", a spus Alin Oprea.

Mai mult decât atât, Alin Oprea a vorbit și despre fostul său coleg de trupă, declarând că acesta i-a furat munca de o viață și a lăsat trupa Talisman în faliment. 

Lui Tavi nu i-a luat nimeni munca de o viața și nu l-a injunghiat nimeni pe la spate așa cum declară. El a facut toate astea.

Pe Tavi nu l-a dat nimeni afară din Talisman, a fost alegerea lui liber consimțită de a pleca. Tavi a luat cu el toate bunurile Fundației Talisman la care era Președinte, lăsând Formația Talisman în faliment. 

Eu aveam doi copii mici de crescut la vremea aceea, el niciunul. El ne-a înjughiat pe la spate! Lui Tavi Colen i se potrivește zicala: HOȚUL STRIGĂ HOȚII” - a declarat Alin Oprea 

De asemenea, Alin Oprea a dezvăluit faptul că Tavi Colen a impus o serie de condiții ca să nu părăsească trupa.

Au fost următoarele, toate cu conotație financiară. Onorariul formației Talisman să fie împărțit la doi da, jumătate din sumă Alin Oprea și restul formației, cei patru membri, 50 la sută, ceea ce înseamnă că el avea dreptul leului și noi al maimuțelor. A doua condiție pe care a pus-o a fost ca el în nume propriu să poată cânta singur în orice context piesele formație (…) A treia condiție a fost ca drepturile de autor să se împarte la 2, jumătate eu, indiferent că eu compun piesele. E adevărat că până la acel moment așa am făcut, dar în momentul în care lucrurile nu mai merg cum trebuie, nici frăția nu mai poate să rămână, nu?", a spus Alin Oprea.

Comentarii Facebook