Anda Adam, „adoptată” de clujeni, a dat cărțile pe față. Ce spune vedeta despre rivalitatea cu Bianca Drăgușanu: „A fost răutăcioasă fără motiv”


Artista Anda Adam, care a schimbat Capitala pe „orașul din inima Transilvaniei” pentru a-și întemeia o familie la Cluj, a hotărât să dezvăluie toate detaliile legate de problemele dintre ea și Bianca Drăgușanu. Blondina a discutat în talk show-ul prezentat de Denise Rifai, „40 de întrebări”, despre relația sa cu Victor Slav, bărbatul pe care amândouă l-au avut: una din ele, ca iubit, cealaltă, ca soț.

Cele două au continuat vreme de mulți ani să se înțepe una pe alta, după despărțirea cântăreței de Victor Slav. Șarmantul prezentator TV le-a avut în palmares pe ambele blondine. După ani de zile de relație, contrar așteptărilor lumii, dragostea dintre el și Anda Adam nu s-a concretizat cu o căsătorie, ci cu o bruscă despărțire. La scurt timp după eveniment, Victor Slav a făcut publică relația cu Bianca Drăgușanu. Cei doi au ajuns în fața altarului și au spus marele DA. Chiar dacă nu mai formează în prezent un cuplu, Victor și Bianca sunt părinții unei fetițe pe nume Sofia Natalia, scrie Cancan.ro.

La rândul ei, Anda Adam a devenit mamă în 2015, atunci când a adus-o pe lume pe Evelin, rodul iubirii dintre ea și Sorin Andrei Nicolescu, fostul soț. Anul trecut, artista s-a căsătorit civil cu Yosif Eudor Mohaci, bancherul care îi e partener de o bună perioadă de timp și s-a mutat la Cluj.

Niciodată nu a fost o rivală și 80% din articolele apărute, în momentul în care ei au devenit un cuplu, au fost foarte mult inventate. Cred că ne-ar lua o emisiune întreagă să povestim despre fiecare articol în parte și ce procent din el are sâmbure de adevăr. Niciodată nu am încercat să o copiez și nu am făcut-o pentru că suntem și foarte diferite ca stil. Cred că pur și simplu, fiind pe val atunci, ca și prezență și fiind un cuplu nou, monden, ieșind la foarte multe evenimente împreună și el ieșind din acea relație lungă cu mine au fost în atenția presei mult și puțin poate prea mult.”, a explicat artista, în cadrul emisiunii televizate.

Răutățile Biancăi Drăgușanu, nefondate

Cred că din diversele interviuri s-au tot inventat și interpretat fiecare cuvânt și frază spusă de ea, de el și așa mai departe, și așa s-a creat cumva în presă faptul că între noi există o rivalitate. Nu a existat niciodată, nu am înțeles de ce acest volum de articole extrem de mare despre noi două și comparate și judecate și această rivalitate pentru că nu a fost niciodată o rivalitate între noi.

Mai mult decât atât, în ultimul timp am ajuns, printr-o persoană comună, să facem o discuție în care am ajuns la concluzia că nu avem nimic de împărțit una cu cealaltă. Personal Bianca Drăgușanu mi-a spus, recent, că nu are absolut nimic cu mine și că îi pare rău că uneori a fost răutăcioasă fără motiv”, a adăugat Anda Adam.

Comentarii Facebook