Cine e Codruța Began, una dintre Războinicele de la „Survivor România”. E din Cluj-Napoca, dar trăiește în Constanța


Codruța Cipriana Began, una dintre Războinicele de la „Survivor România” 2023, e originară din Cluj-Napoca, dar trăiește în Constanța, unde e profesoară de educație fizică și sport.

Codruța a plecat în Republica Dominicană cu o serie de temeri, însă chiar și așa, speră că va da tot ce are mai bun. Cu ce se ocupă Războinica? Codruța este profesor de educație fizică și sport, așa că cel mai probabil are o rezistență destul de dezvoltată față de alți concurenți. Într-un interviu acordat pentru Pro Tv Plus, aceasta a vorbit despre cum a acceptat provocarea Survivor România, dar și despre așteptările sale, scrie Fanatik.ro.

Cele mai mari frici pe care le are Războinica de la Survivor România

Codruța Began se teme cel mai rău să nu se facă de râs și să nu se accidenteze. Acestea sunt cele două frici pe care profesoara le avea înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Am două frici: una este să nu mă fac de râs și să-i fac pe cei care mă susțin să fie mândri de mine și mi-e frică să nu mă accidentez, pentru că oricui i se poate întâmpla, ca să pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit”, a mărturisit Codruța.

Mai rămâne doar dorul de casă, Codruța Began este căsătorită și are și un copil, așa că îi va fi destul de dor de cel mic, dar și de soțul ei, sufletul ei pereche. Cum i-a venit ideea să plece la Survivor România 2023? Au susținut-o cei de acasă și de asemenea și elevii și-au dorit să-și vadă profesoara pe micile ecrane.

Susținerea celor de acasă, celor cu care lucrez pentru că sunt convinsă că vor sta lipiți de televizor și mai ales copiii cu care lucrez, pentru că sunt profesor la școală. În primul rând, ei m-au motivat de-a lungul anilor. Mereu îmi spuneau că mă văd acolo, iar acum abia aștept să le spun că vor avea ocazia să mă susțină”, a mai spus Războinica.

Cine sunt Faimoșii de la „Survivor România” 2023 

Cei care au acceptat cea mai puternică provocare din lume sunt: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, artiști cunoscuți în lumea muzicii, Ionuț Iftimoaie, campion de kickbox, Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori și artiști din țară, Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală, Jorge, cântăreț și prezentator cu o vastă experiență pe scenă, Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii, Bianca Patrichi, coregrafă, Ada Dumitru, actriță, Carmen Grebenișan, creatoare de conținut și antreprenor, dar și Vica Blochina, una dintre vedetele TV cunoscute de către toți cei de acasă.

Comentarii Facebook