Anca Țurcașiu, despre operațiile estetice: Nu mi-am făcut nimic la față


Anca Țurcașiu este acuzată de fani că s-a schimbat total, fiind bănuită că a recurs la operații. La 51 de ani, artista arată complet schimbată.

Am impresia că, la noi, au luat amploare operaţiile estetice – mă refer la feţele anumitor persoane care încep să semene una cu alta, aproape că nu mai ştii cine a fost cine înainte. Dar nu mă interesează, fiecare e liber să facă ce vrea cu chipul său. 

Chiar dacă şi eu am fost acuzată de către oamenii care scriu mesaje pe reţelele de socializare că mi-am făcut ceva, da, sunt foarte schimbată, sunt alt om, într-adevăr”, a declarat Anca Țurcașiu pentru clickpentrufemei.ro.

Ea a subliniat că nu are nicio operație la față. ”Sunt mai slabă, sunt mai zâmbitoare, sunt cu părul total diferit, drept şi cu o culoare un pic schimbată. Dar îi invit să pună una lângă alta fotografiile mele de la 20, 30, 40 şi 50 de ani şi să vadă că sunt absolut aceeaşi persoană. Nu mă apuc să răspund pe nicio reţea de socializare la niciun comentariu, pentru că ar naşte nişte discuţii interminabile şi nu stau să dau socoteală nimănui”, a mai spus vedeta.

Anca Țurcașiu a pozat în costum de baie, la 51 de ani și arată cu 20 de ani mai tânără.

Anca-Turcasiu-o-ia-pe-urmele-Loredanei-Groza.-Este-de-nerecunoscut-3.jpg

Loredana Groza spune că nu a făcut operații estetice: Nici n-aș avea timp să le fac

Comentarii Facebook