Anamaria Prodan l-a dat uitării pe Reghe. Impresara este gata să se căsătorească imediat după divorț: „Da, îmi place foarte tare”


Anamaria Prodan a făcut niște dezvăluiri picante despre viața sa personală, după ce impresara a refuzat de mai multe ori să vorbească despre situația amoroasă. În urma despărțirii de Laurențiu Reghecampf, Anamaria nu părea să-și fi deschis inima, pentru a începe o nouă relație, iar conflictul dintre ea și iubita lui Reghe nu mai înceta. Însă, lucrurile par să se schimbe.

Anamaria Prodan a făcut niște dezvăluiri incendiare. Impresara a recunoscut, pentru prima dată, că este există un alt bărbat în viaţa ei, după ce Laurenţiu Reghecampf a decis să o părăsească pentru Corina Caciuc. Anamaria Prodan spune că îi place foarte mult de un bărbat din ţările arabe.

Se pare că misteriosul bărbat este un om foarte bogat din Emiratele Arabe. „Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez. Este dintr-o altă lume, foarte de sus”, a mărturisit Anamaria Prodan în cadrul podcastului Fiță cu Adiță. 

De asemenea, Anamaria a subliniat că orice bărbat din viața ei va trebui să îndeplinească o condiție de bază, altfel nu are nicio șansă să-i stea alături.

Dacă nu este perfect pentru copiii mei, viitorul meu soț, sau iubit, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă”, a mai spus impresara.

Comentarii Facebook