Miercuri 24 Aprilie

Anamaria Prodan, înșelată de Reghecampf cu fosta soție

 

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, Mariana Pfeiffer, a dezvăluit că a fost implicată într-o relație cu acesta și după căsătoria cu Anamaria Prodan. 

 

”Laurentiu m-a anuntat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: 'Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună'. A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim. (...) Eu am înțeles de la Laurențiu că este îndrăgostit și că nu mai vrea să fie cu mine. Am înțeles, dar ce m-a deranjat a fost ce s-a întâmplat după aceea.  S-a mutat la un hotel, ca să nu mai doarmă cu mine, dar venea acasă. Într-o zi am văzut că mi-a dispărut un castronaș. L-am întrebat pe Laurențiu ce a făcut cu castronelul și mi-a spus că a luat mâncare, că a mâncat și Ana din ea și că i-a plăcut foarte mult. Mi s-a părut incredibil! M-am supărat de gestul pe care l-a făcut, dar dacă el a considerat că așa este bine, nu am ce să mai zic”, a povestit Mariana Pfeiffer, miercuri, la Acasă TV.

 

Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă. Într-un sfârşit de săptămână ea a venit şi a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil. Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria este însărcinată”, a mai spus Mariana Pfeiffer.

 

Fosta soție a lui Reghe mărturisit că a mai făcut sex cu fostul antrenor stelist și după finalizarea divorțului.

 

Într-o seară, Laurențiu m-a mângâiat pe picior și bineînțeles că s-a întâmplat mai multe între noi. Ajunsesem să mă simt ca amanta lui, deși eram soția lui. Am făcut dragoste în subsol, într-o cameră în care călcam. Nu a fost confortabil, dar a fost frumos! (...)  Pe urmă am primit un mesaj de la el în care mă întreba dacă nu îmi e dor de el. M-am dus la el la Achen. Ne-am întâlnit, am discutat detaliile divorţului. Am rămas acolo peste noapte şi culmea culmilor, în dormitor, dormeam în patul meu în casa lor. El a dormit cu mine. Am făcut din nou dragoste. A doua zi am băut cafeaua împreună şi eu am plecat. (...) După divorț, ei au mers în Las Vegas și s-au căsătorit. Am făcut dragoste cu Laurențiu și după ce s-a căsătorit cu Ana. Am acceptat pentru că îl iubeam”, a adăugat Mariana Pfeiffer.

 

Laurențiu Reghecampf și Mariana Pferffer au fost căsătoriți 13 ani.

Comentarii Facebook