Anamaria Prodan dezvăluie detalii din dormitor: ”Laur e foarte romantic în intimidate. Mă surprinde cu lumânări”

 

Anamaria Prodan a dezvăluit că soțul ei Laurețiu este un romantic incurabil. Fostul manager al U Cluj a dat și detalii fierbinți din dormitor.

 

Noi suntem suflete pereche. O dragoste ca a noastra intalnesti o data la o suta de ani. Noi ne cunoastem de mici, chiar daca ne-am despartit, nici nu am simtit lucrul asta. Ne intelegem din priviri, eu, daca ma gandesc la ceva, nici nu trebuie sa ii mai spun lui Laur, pentru ca el stie ce vreau eu sa zic. El este un romantic si imi face mereu surprize, uneori ma anunta, alteori nu. De exemplu, inainte sa imi cumpere masina, ma intreba mereu pe strada ce masini imi plac, pentru a afla un raspuns de la mine. Eu la fel ii cumpar mereu parfumuri, ca este pasionat si o data la doua saptamani ii iau unul nou. Ca sa nu mai zic ca el tot timpul imi ia haine, jumatate dintre cele pe care le am sunt cumparate de el”, a povestit Anamaria, pentru cancan.ro.

 

Când sunt despărțiți, cei doi lansează un adevărat ”bombardament” SMS -uri. ”Noi nu putem sta despartiti, unul fara celalalt. Daca nu ne vedem o ora, doua, ne dam mesaje foarte frumoase. Suntem ca doi porumbei. Barbatii au uitat sa faca anumite gesturi, dar Laur nu. De exemplu, el daca e plecat la antrenament, imi da mesaj si imi spune ca este in fata casei, sa ma imbrac repede si sa mergem impreuna sa mancam. Eu ii spun mereu ca este echilibrul meu, aerul meu, soarele meu. Tot timpul ma gandesc cum sa ii fac viata mai frumoasa. In Germania, cand stateam, de exemplu, o data la doua-trei zile cumpara toate florile de la o florarie aflata in vecinatatea casei noastre si le punea pe toate la parter, fara sa ma anunte in prealabil”, a mai spus Anamaria.

 

Ea a dezvăluit și detalii din dormitorul conjugal. ”Si in intimitate, noi ne intelegem din priviri. Acum e si mai misto decat la inceput, pentru ca fiecare stie ce isi doreste celalalt si am ajuns sa ne cunoastem foarte bine, am ajuns la o maturitate. Un partener care este jumatatea ta se cunoaste in timp. Si in intimidate este tot romantic, ma surprinde mereu, cu lumanari si cu tot tacamul. Eu, la randul meu, imi iau mereu lenjerie sexy, mi se pare firesc ca orice femeie sa faca asta in primul rand din respect pentru ea. Chiar daca mai imbatranim, noi ne comportam ca doi adolescenti, exact ca la inceput. Laur e tot timpul aranjat, imi place ca e mereu ca scos din cutie si asta conteaza foarte mult intr-un cuplu, ca barbatul sa fie spalat, parfumat. Plus ca aproape in fiecare dimineata el imi aduce micul dejun la pat. Noi avem incredere unul in celalalt, iar eu ma simt mandra ca alte femei sa se uite admirativ la Laur”, a mai spus Anamaria.

Comentarii Facebook