RJ s-a însurat și a fost nășit de Adrian Marțian, prietenul lui Mutu. ”Briliantul” l-a sunat să-l felicite - FOTO

 

Faimosul lider al galeriei U Cluj s-a însurat, iar naș a fost Adrian Marţian, partenerul de afaceri al lui Adrian Mutu, care a plătit masa la cel mai scump restaurant din Cluj.

 

Mircea Cenan, alias RJ, traiește de şase ani cu Florina, o şatenă pe care a cunoscut-o când avea 17 ani. ”A fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut într-o discotecă din cartierul unde locuim. E poveste de cartier”, a spus RJ. Cei doi sunt căsătoriți la starea civilă de acum 5 ani, dar acum au spus da și la biserică.

 

RJ a fost romantic și de această dată. Florina a avut ziua de naștere în 31 octombrie, iar iubitul ei s-a gândit să îi facă un cadou special. ”Am pus la cale totul în trei zile. Am zis că de ziua ei să-I fac bucuria asta. Am fost la biserică şi apoi am organizat cu naşul această masă cu apropiaţii”, a spus Micea Cenan. 

 

Petrecerea a fost în stil elvețian și nu au lipsit numele grele, pe lângă vinurile și șampania scumpă. Între cei prezenți s-a numărat Florin Belu, patronul clubului în care au petrecut fotbaliştii olandezi Van Pesie şi De Jong, şi Ioan Lascău, finul lui Marius Vizer şi fost şef al Finanţelor Bihor, scrie cancan.ro.

 

RJ a fost sunat chiar de Adrian Mutu în timpul petrecerii. Cei doi se știu de când Mircea Cenan a fost în vacanță în Corsica alături de Adrian Marțian.

 

Liderul galeriei U Cluj a fost felicitat de Nuţu Cămătaru și de Cordunenii din Iaşi.

 

 

Comentarii Facebook