Ana Morodan, la prima apariție online după scandalul monstru, pentru care a fost reținută: „Mă duc sa mai fac o meditație până plec la terapie”


„Contesa digitală” a revenit pe rețelele de socializare după o absență de aproape o lună. Influencerița și-a surprins fanii cu o decizie total neașteptată. Anunțul Anei Morodan a reușit să stârnească un val de reacții online.

Ana Morodan a fost în centrul atenției atunci când, la finalul lunii martie, a fost reținută pentru 24 de ore, după ce a fost prinsă de către polițiștii de la de Brigada Rutieră, băută, drogată și cu permisul suspendat.

De la acel moment, influencerița a făcut public un mesaj prin care a explicat, din perspectiva ei, toată situația, după care a stat departe de rețelele de socializare timp de aproape o lună. Astăzi, însă, „contesa digitală” a revenit, cu un anunț care i-a surprins pe toți urmăritorii ei. Aceasta și-a exprimat o decizie neașteptată.

„În ultimele saptamani am primit cele mai bune lecții de la viața. Am primit noroc cu carul, gesturi frumoase, gânduri și vorbe minunate. Am primit dragostea familiei mele de prieteni, când nu credeam că e posibil să ai așa ceva făra legături de sânge. Am primit o rețea invizibilă de oameni care au avut grijă de mine, am primit critici sanatoase, sfaturi blânde și încrederea că oamenii sunt buni.

Până mă fac bine, decid ce vreau sa fac și adun energie și cap de planuri și construcție bună și frumoasă, vă dau și eu ce pot acum: un wall de media sociala.

Suntem pe Insta si pe Facebook o comunitate de vreo 600.000 de oameni foarte mișto, pe bune (I so, so admire you, my amazing people!). Știu că printre voi sunt oameni care au afaceri, visuri și construcții de mărci personale, comerciale sau proiecte sociale și de fapte bune. Vă dau wall-ul meu, pe rând, să vă comunicați aici mesajele și poate că așa, sunt de ajutor să accelerați un pic, ce aveți de construit.

Trimiteți-mi pe DM sau pe mail ce vreți și cum vreți să promovați și vă dăruiesc prezența pe wall-urile mele de social media.

Astfel, aflăm toți despre ce lucruri faine vreți sa faceți.

Aștept, va mulțumesc și mă duc să mai fac o meditație până plec la terapie. Pe jos! 

#Pusipa, da' m-am intors in viata mea!”, a declarat „contesa digitală” în prima ei postare de la scandalul din luna martie.

Comentarii Facebook