Pozele postate de Anamaria Prodan, care l-ar fi dezvăluit pe iubitul ei secret. Bărbatul este putred de bogat. Despre cine este vorba?


S-a aflat numele milionarului român care ar fi înlocuitorul lui Laurențiu Reghecampf în viața Anamariei Prodan. Agentul de jucători a recunoscut, de ceva vreme, că este într-o nouă relaţie, dar a ezitat mereu să dezvăluie cine este noul bărbat din viața ei.

Potrivit sportbull.ro, Anamaria Prodan ar fi într-o relaţie cu milionarul Flavius Nedelea, proprietarul unui hotel boutique din Centrul Vechi al Bucureștiului. Bărbatul în vârstă de 42 de ani este „baron” de Tulcea şi totodată unul dintre cei mai „vânaţi” burlaci din România. Este cunoscut faptul că bărbatul este posesorul unei averi spectaculoase, acesta construind în acest moment un complex de cinci stele în Delta Dunării. 

Sursa citată anterior precizează că cei trei copii ai Anamariei Prodan ar fi fost văzuţi, aproape zilnic, la unul din restaurantele milionarului. În momentul în care a fost întrebată despre Flavius Nedelea, Anamaria Prodan nu a recunoscut că ar trăi o poveste de dragoste alături de el.

Deși agentul de jucători neagă, pozele indică altă situație, deoarece milionarul și Anamaria Prodan s-au aflat amândoi într-o cursă către Nisa, duminică. Aceștia au distribuit poze din aceleași locuri, din aeronavă, ulterior și de pe Coasta de Azur.

poza avion.jpg

Impresara a declarat, recent, că bărbatul din viața ei a început să îi „dicteze totul”, deoarece a început să o cunoască foarte bine.

„Este cineva care a plătit (n.r. nota de plată) și a fost atât de fascinat. Mi-a plăcut. Este cineva care îmi spune în diferite dimineți, sau în cele pe care le petrecem împreună, ce mi-aș dori să fac, datorită faptului că știe ce s-a întâmplat.

Acest bărbat cumva dictează tot ceea ce se întâmplă. Probabil de asta sunt îndrăgostită, de un bărbat adevărat”, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul lui Cezar Ionaşcu.

Ce a mai spus Anamaria Prodan despre noul iubit

Anamaria Prodan a mai făcut declarații, recent, despre noul ei iubit:

„După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea”, a declarat Anamaria Prodan, pentru antenastars.ro.

Comentarii Facebook