Clujeanca Carmen Grebenișan încă nu și-a revenit după experiența Survivor: „Nu mi-am intrat încă în ritm, trebuie să fiu sinceră”


Carmen Grebenișan a fost una dintre finalistele concursului Survivor, care s-a desfășurat în Republica Dominicană. Clujeanca a rezistat cinci luni în cadrul competiției, cinci luni grele atât pentru sănătatea ei fizică cât și mentală. 

Influencerița spune că încă nu a reușit să revină la vechea normalitate.

Realist, nu mi-am intrat încă în ritm, trebuie să fiu sinceră. Simt că încă mă adaptez – la ideea de a posta constant ceea ce fac, de a mă gândi la planurile pe următoarele zile, la a-mi face un calendar pe ore. În acest moment, îmi doresc să stau acasă, alături de Alex, soțul meu, și să avem timp pentru noi. De altfel, răspund la acest interviu din Spania, din prima noastră vacanță de la revenire. Simțeam nevoia să fugim puțin și încă să nu fiu nevoită să răspund la mailuri sau telefoane”, a relatat Carmen pentru viva.ro.

Influencerița din Cluj precizează că a avut momente în timpul competiției când dorul de casă era la un pas să o doboare:

„A fost un moment în care dorul de casă, de ai mei și dorința de a reveni la ale mele au fost puternice, dar am realizat că eu nu cedez, că nu sunt genul de persoană care fuge. Am intrat în „Survivor cu o dorință clară: să rămân eu, să-mi testez limitele. Și am făcut asta zi de zi, probă cu probă și experiență cu experiență. Nu a fost ușor, dar asta mi-a plăcut. Eu am rămas sinceră și asumată de la un capăt la altul și mă bucur că cei de acasă au rezonat cu mine, m-au votat atunci când eram nominalizată și mi-au dat ocazia să ajung până la final”.

Cum s-a schimbat relația dintre Carmen Grebenișan și soțul său, Alex Militaru, după Survivor 2023: „Gândul meu era că își reface viața, că se îndrăgostește...”

Carmen Grebenișan și Alex Militaru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar iubirea este la cote maxime între ei. Cu toate astea, atunci când celebra influenceriță a plecat în Jungla Dominicană unde a stat mai bine de 5 luni, au apărut numeroase întrebări dar și gânduri cu privire la relația lor. 

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Carmen Grebenișan nu a ezitat și a spus clar faptul că în cele 5 luni petrecute în Jungla Dominicană un singur gând i-a răsunat în minte, și anume dacă iubitul ei o mai iubește sau și-a refăcut viața cu o altă persoană în tot acest timp. 

„Nu mi-a fost deloc ușor. Am avut gândul ăsta, deși eu am încredere în el și el are încredere în mine. Stăteam și mă gândeam dacă mă mai iubește. E foarte ciudat. La un moment dat, după ce trec mai multe luni, mai ales dacă nu câștigi șansa de a comunica, ajungi să îți faci tot felul de scenarii. Ajungi să lucreze minte. Te autosabotezi, ăsta e termenul. Era conștientă de ce fac, dar parcă nu puteam să mă opresc din a mă gândi la aceste lucruri.

Gândul meu era că a trecut ceva timp, că fără să își dea seama Alex s-a apropiat de alte persoane, că și-a creat un alt cerc de prieteni, că și-a găsit persoane noi, iar eu dacă am lipsit din peisaj, în mod involuntar uiți de persoana aceea. Mă gândeam deja că își reface viața, însp totodată mă încurajam și ziceam că o să fiu ok, că eu îmi asum că am plecat. Exista și riscul ăsta. Stai departe de om de câteva luni, era posibil orice. Nu știam cum o să fie genul acesta de experiență. (…)”, a spus Carmen Grebenișan în podcastul lui Cătălin Măruță.

Însă, la revenire, atât Carmen Grebenișan, cât și Alex Militaru au afirmat că relația lor este mult mai bună acum față de cum era atunci când celebra influenceriță a plecat în Jungla Dominicană.

Comentarii Facebook