Nelson Mondialu pretinde că s-a despărțit de soție. Interlopul e urmărit de foarte mulți copii pe YouTube


Nelson Mondialu a anunțat că a plecat de acasă, dar tot așa a spus că a fost bătut de interlopi, lucru care s-a dovedit a fi neadevărat. Acesta este urmărit de un număr considerabil de copii, așa după cum și el recunoaște în clipurile pe care le face.  

Nelson Mondialu are numai pe YouTube, principala sursă de venit, peste 600.000 de urmăritori, foarte mulți fiind copii. Aceștia se amuză de relatările interlopului, care a făcut pușcărie în închisorile de afară pentru diverse infracțiuni.

Acum, Nelson Mondialu a anunțat că s-a despărțit de Liana, soția lui, și pleacă în Germania.

Mă duc fraților în Germania. Mă duc în Germania la Gina Furman. M-am despărțit de muiere. M-am despărțit de oconașă! M-am despărțit pentru că nu mai era zoală cu ea. Nu mai aveam oala caldă. Înțelegeți?”, a spus Nelson în timpul unui live făcut pe rețelele de socializare.

Degeaba îmi spui mie că mă iubești, dacă corasonul tău bate pentru altcineva. Degeaba îmi spui mie ”Trăiască familia ta”, dacă tu te uiți după buzunarul tău. Ăștia care intrați și comentați aiurea de mine, eu vă dau clasă și în casă și afară. Vă plimb cu covrigul și tot eu îl mănânc. Toți sunteți bombardieri, de unde atâta șmecherie? Nu-s curios. 25 de ani mi-a mâncat tinerețea. Pentru o bucată de maioș și-a luat toate hainele și a plecat. Maioș sau ce, acum nu știu! Aici e maioș… A luat hainele și s-a dus. Din seara asta sunt disponibil. Sunt singur, sunt disponibil… Ai și tu o vârstă decentă, 20-25 de ani. Până în 30… N-ai mustață, n-ai păr pe tine, n-ai crengi în cap”,a spus Nelson Mondialu, în ultimul său videoclip postat pe Youtube.

În decembrie, în căutare de vizualizări, Nelson Mondialu a anunțat că soția lui, Liana, este însărcinată.

După atâția ani de așteptări, bosasurile au dat roade, oameni buni! Oconașa gravidă cu fetele mele. Da, oameni buni, minuneeee! O să avem două fetițe frumoase. Trăiască reginele mele, fetele mele”, a scris Nelson Mondialu pe contul de YouTube, în dreptul unui clip.

Interlopul clujean este urmărit numai pe YouTube de 600.000 de oameni, iar la Live -urile pe care le face încasează sume importante din donații. 

El primește și cadouri din partea fanilor, care îi aduc câștiguri importante din clipurile vizualizate pe YouTube. 

UPDATE: Ce spune Poliția Cluj/Nelson Mondialu, bătut și tâlhărit în plină stradă. I-au rupt dinții de mii de euro: Nu mai pot să mănânc VIDEO

Când elevii mergeau la școală, aceștia se fotografiau în sălile de clasă, ca un adevărat fan club Nelson Mondialu. 

media-141797191687726100.jpgmedia-141797191802903300.jpg

Comentarii Facebook