Adda, mesaj acid pentru femeile care judecă femeile celebre: „Dacă voi aveți scuze și nevoie de înțelegere, ele de ce n-ar avea?!”


Cunoscuta artistă Adda a transmis un mesaj acid pentru femeile care judecă persoanele publice. Artista este revoltată în urma comentariilor răutăcioase pe care le-a văzut. 

Cântăreața a ținut să sublinieze faptul că și vedetele au probleme în viață, chiar dacă sunt cunoscute publicului larg, astfel că nu ar mai trebui să fie judecate.

„Dragi femei din online sau din fața televizorului, care dați cu hate și bullying în femeile care sunt persoane publice, să știți că și acele femei au probleme hormonale, emoționale, ovare polichistice, probleme cu glicemia sau fluctuațiile de greutate, retenție de apă, acnee, migrene, balonare, dureri de toate felurile. Sau alte afecțiuni sau povești dramatice. Dacă voi aveți scuze și nevoie de înțelegere, ele de ce n-ar avea?!”, a scris cântăreața pe platforma Threads.

Amintim că ADDA se confruntă cu boala Lyme, o afecțiune care i-a creat extrem de multă suferință. Artista a fost nevoită, timp de un an și jumătate, să îndure chinuri cumplite întrucât fusese diagnosticată greșit.

Totul a început în 2020, iar de atunci artista s-a confruntat cu simptome greu de imaginat precum dureri, amorțeală a diferitelor membre, spasme, erupții pe piele, probleme respiratorii și multe altele. 

Comentarii Facebook