8 complimente pe care femeile le pot face bărbaţilor

 

Complimentele sunt importante pentru bărbaţi aproape la fel de mult ca şi pentru femei. Iar pentru bărbaţii care-şi ridică în slăvi soţiile, însă nu sunt plătiţi cu aceeaşi monedă, lucrurile sunt chiar mai frustrante.

 

Nimeni nu mă face să râd aşa ca tine

 

Bărbaţii pun accent pe glume şi ironii şi vor ca partenerele lor să le aprecieze pe simţul umorului. Afirmaţia „Nimeni nu mă face să râd aşa ca tine” este mult bună decât un simplu: „Ce amuzant eşti” pentru că îi comunici că este cea mai glumeaţă persoană, ceea ce înseamnă un plus imens pentru ego-ul său.

 

Fundul tău arată extraordinar în acei jeans-i

 

Bărbaţii nu sunt obişnuiţi să fie priviţi astfel – însă va fi înnebunit de faptul că tu îl vezi ca pe un obiect sexual.

 

Mă înfierbânţi

 

Aproape orice spui în timpul sexului sau al preludiului, prin care îi comunici că face ceea ce trebuie, primeşte 100 de puncte din partea lui.

 

Eşti atât de bun la…

 

Chiar dacă este la fel de bun în bucătărie precum Jamie Oliver, iubitul tău vrea să ştie că tu eşti conştientă de extraordinarele lui abilităţi culinare. Fă-i complimente de fiecare dată când are un moment bun, indiferent că este vorba să cânte la chitară, a marcat un gol la meciul de fotbal la care a fost cu băieţii sau a gătit o cină minunată.

 

Articolul integral îl găseşti pe problemesex.ro.

Comentarii Facebook