Ce lucruri le taie bărbaţilor pofta de sex

 

Deși partea psihologică a sexului este mai puţin complexă la bărbați, multe femei fac greşeala să creadă ca orice bărbat vrea sex oriunde şi oricum sau că poate trece rapid peste orice neplăcere. 

 

Puțini chiar au un astfel de libido de neclintit, dar cei mai mulţi sunt totuşi sensibili la 8 lucruri care le taie pofta de sex bărbaţilor.

 

Lipsa ta evidentă de chef

 

Nu te aștepta să fie mulțumit doar pentru că ai spus "Da" atunci când limbajul corpului tău bate mai mult înspre "Nu". Chiar dacă încerci să îți ascunzi lipsa de entuziasm, cei mai mulți bărbați vor detecta problema și vor fi și ei afectați. Un mod subtil de a-ți arăta lipsa de chef este faptul că îl lași doar pe el să inițieze partidele de sex.

 

Respirația urât mirositoare

 

Singurul moment în care respirația urât mirositoare nu este o problemă este acela când ai mâncat alături de partener ceapă sau usturoi. În orice altă situație, apa de gură, guma de mestecat sau bomboanele mentolate sunt necesare dacă nu vrei să îi elimini rapid pofta de sex.

 

Lenjeria intimă neatractivă

 

Dacă te prezinți ca o bunică în budigăi, te va trata ca pe o bunică în budigăi. Asigură-te că alegi o lenjerie intimă care să-l incite, nu să-l respingă de la prima vedere. Imprimeurile cu animale drăgălașe și inimioare merită la fel de mult porecla de "moartea pasiunii".

 

Excesul de instrucțiuni

 

Dacă incepi să-i dai instrucțiuni ca o polițistă în intersecție de la primul sărut pe gât, îi vei tăia cheful rapid. 

 

Detalii pe eva.ro

Comentarii Facebook