Piranha si Pangasius- succes garantat la USAMV Cluj! 300 de clujeni au venit sa ii vada

 Acvariul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj a fost vizitat de 300 de clujeni, majoritatea in week-end, dupa relansarea de saptamana trecuta. Pirahna si Pangasius au atras cel mai mare numar de vizitatori ai acvariului de la deschiderea acestuia in 2003.

 

Cele 15 acvarii gazduiesc 150 de specii, care pot fi vazute de cei care trec pragul acvariului, dar sunt folosite si de cercetatori. Acvariul a fost inaugurat in 2003, dar anul trecut bazinele au suferit fisuri, asa ca a fost nevoie de investitii de 30 de mii de lei pentru a le reface. Acum gazduiesc si o atractie irezistibila: Piranha si Pangasius. Deci daca doriti sa vedeti cum arata pestii care au cel mai mare succes in supermarketurile din Cluj, mergeti la acvariu si ii veti vedea. Nu o sa ii recunoasteti, asa ca cereti informatii!

 

Un bilet de intrare costa pentru adulti 3 lei, iar pntru studenti, pensionari si copii 2 lei. Puteti sa vizitati acvariul USAMV de luni pana vineri intre 8-16, iar sambata si duminica in intervalul 10-14. Acvariul il gasiti la subsolul Rectoratului USAMV Cluj.

Comentarii Facebook