12 semne că un bărbat te iubește. Gesturile care îți arată dacă te place cu adevărat sau e „bombardier”


12 semne că un bărbat te place. Atunci când veți ajunge să credeți că ați găsit bărbatul perfect, s-ar putea să doriți să verificați dacă relația merge în direcția dorită. Acest lucru se traduce prin gesturi de zi cu zi, naturale, gesturi care la prima vedere par simple și, totuși, sunt semne că pur și simplu ați atins jackpot-ul. Bărbatul respectiv vă iubește.

12 semne că un bărbat te iubește. Știe să te apere la nevoie

Vă aflați într-un conflict cu cineva și, de obicei, evitați confruntarea reală, simțind că nu aveți destulă putere, că ați fi doborâtă, așteptând ca soțul să vă ia apărarea, mai ales în public. E un fel de demonstrare a personalității sale puternice. Că doar a fost unul dintre criteriile în momentul când v-ați unit destinele. Dacă vă iubește cu adevărat, meritați să o facă și vă veți ridica „de jos” fără nicio ezitare.

12 semne că un bărbat te iubește. Îți ține geanta

Zâmbiți, da, fiindcă pentru un bărbat este foarte greu să țină o poșetă de mână. De exemplu, atunci când vă însoțește la cumpărături și brațele vă sunt pline, dacă el însuși se oferă să vă ajute ținându-vă geanta, atunci este un semn că va putea să ducă greutatea lumii pe umeri pentru voi, tot restul vieții.

12 semne că un bărbat te iubește. Vine să te vadă la serviciu

Majoritatea bărbaților sunt reticenți să meargă la soțiile lor la serviciu. Probabil că le-au mai povestit colegilor despre el înainte, așa că sentimentul de a fi spionat de oameni pe care nu-i cunoaște ar putea să-l facă să se simtă inconfortabil. Însă, ignorând privirile  celorlalți, va veni să vă vadă atâta timp cât vă face plăcere.

12 semne că un bărbat te iubește. Te lasă să alegi programul TV preferat

Lupta pentru controlul telecomenzii poate fi dură (dacă în locuință este un singur televizor), cu excepția cazului în care pentru el cel mai important lucru este să petreacă timp împreună în fața televizorului, mai degrabă decât să-și vadă singur emisiunea preferată.

Nu va fi vreo problemă să urmărească din când în când ceea ce vreți voi. Și reciproca e valabilă.

12 semne că un bărbat te iubește. Este foarte atent când vă îmbolnăviți

Vi se întâmplă să vă treziți și să constatați că nu sunteți într-o formă prea bună, ba chiar vă simțiți foarte rău. Din fericire, bărbatul vostru este acolo pentru a avea grijă de sănătatea voastră. Imediat face o “excursie” la farmacie și este gata să ia orice altă măsură pentru a depăși starea de rău. Un bărbat căruia îi pasă de jumătatea sa este un bărbat ce trebuie păstrat.

12 semne că un bărbat te iubește. Te sprijină în perioadele dificile

Pe același principiu ca și boala, un bărbat care stă lângă tine în perioadele dificile este un bărbat căruia îi pasă. Dacă auziți vești proaste, cum ar fi moartea unei persoane dragi, ei își vor lăsa toate micile griji deoparte și vă vor sta alături, încurajându-vă, oricât de mult ar dura.

12 semne că un bărbat te iubește. Poate încerca același regim de fitness

Dacă vă trece prin cap să țineți o dietă, bărbatul dvs. ar putea avea mai multe reacții: fie să râdă de voi, fie să vă încurajeze, fie să vă urmeze exemplul. Atunci ați câștigat din nou jackpotul.

12 semne că un bărbat te iubește. Îți lasă timp să te calmezi

Când lucrurile nu merg prea bine și vă simțiți nervoase, prezența bărbatului este probabil o modalitate de a vă descărca. Întorcându-vă spatele, atunci veți ajunge la un sfârșit bun, deoarece vă vor lăsa în colțul vostru până vă veți calma.

12 semne că un bărbat te iubește. Poate fi păpușa ta Barbie

Să nu luați termenul de păpușă la propriu. De fapt, acesta este un om pe care nu-l deranjează să îl îmbracați așa cum vreți. De exemplu, dacă îl prezentați la începutul relației părinților și preferați să-l luați îmbrăcat cu cămașa albastră și nu cu cea roșie, o va purta fără probleme.

12 semne că un bărbat te iubește. Se ocupă de treburile casnice

Deși, de obicei, un bărbat este reticent să se ocupe de treburile casnice, dragostea poate face lucruri incredibile din el. Nu va ezita să scoată coșul de gunoi sau să curețe litiera pentru pisici (dacă aveți una), ca să nu mai vorbim de păianjenii de pe pereți.

12 semne că un bărbat te iubește. Își va schimba întreaga viață

Dacă bărbatul vă iubește, veți deveni centrul său, al lumii întregi. Părinții, munca și prietenii săi vor fi întotdeauna importanți, dar veți deveni prioritatea numărul 1, pe măsură ce întrevedeți împreună această posibilitate a viitorului.

12 semne că un bărbat te iubește. Își arată vulnerabilitatea

Oamenii de valoare sunt rari. Și dacă bărbatul ales este valoros în ochii voștri, veți fi una dintre puținele, dacă nu singura persoană, care îl vede vulnerabil. Va veni oricând să vă ceară ajutorul și sprijinul, atunci când va avea nevoie de el, pentru că știe că poate conta pe tine.


Comentarii Facebook