Câți ani are, de fapt, Vlăduța Lupău? Artista își serbează ziua de naștere azi


Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară din România și se bucură de un succes fulminant în plan profesional. Artista stă bine și din punct de vedere sentimental, fiind căsătorită cu fotbalistul Adrian Rus, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Chiar dacă viața sa este la vedere, fiind o împătimită a rețelelor de socializare, puțini cunosc cu exactitate ce vârstă are Vlăduța Lupău. Vedeta a dezvăluit totul recent, cântăreața aniversându-se chiar de Ziua Femeii, 8 martie.

Ce vârstă a împlinit Vlăduța Lupău. Puțini știau câte primăveri aniversează artista

Zi de sărbătoare astăzi pentru Vlăduța Lupău, care și-a dezvăluit vârsta o dată cu aniversarea Zilei Femeii. Cântăreața a fost copleșită de urări și cadouri, cel mai important fiind cel primit de la soțul său, Adi Rus. Născută chiar de 8 martie, vedeta a celebrat faptul că a mai adăugat o primăvară în calendarul vieții sale. Înconjurată de flori superbe, Vlăduța a mărturisit că este mai fericită ca niciodată, după ce a schimbat prefixul. Pentru că solista a împlinit astăzi 30 de ani. Această ocazie specială a venit și cu o analiză a realizărilor vedetei, Vlăduța apreciând faptul că este iubită nu doar de către familie, ci și de membrii comunității sale de fani.

8.03.1991 … azi 30 de ani. Mă uit spre cer și îmi dau seama că Dumnezeu m-a iubit și mă iubește de când am venit pe lume până acum! Am realizat foarte multe în 30 de ani… dar, cea mai mare realizare a mea este familia mea și voi, prietenii mei”, a fost mesajul postat de frumoasa artistă pe contul său de Instagram.

Ce cadou i-a pregătit Adi Rus, soțul vedetei

Romantismul este la ordinea zilei în familia Vlăduței Lupău, artista fiind mereu răsfățată cu gesturi tandre și surprize plăcute de către omul pe care l-a ales pentru toată viața. Deși nu au reușit să organizeze petrecerea de nuntă, cei doi proaspeți însurăței se iubesc mai mult ca oricând și nu ezită să își facă gesturi frumoase unul altuia. Iar astăzi, fiind vorba despre o zi atât de specială, Adi Rus, soțul cântăreței, s-a pregătit temeinic și a bucurat-o cu un buchet imens de trandafiri.

Sunt un om norocos. Mulțumesc, Doamne!”, a scris Vlăduța Lupău în descrierea postării cu soțul său.

Totodată, cei doi au petrecut, în urmă cu numai câteva săptămâni, o vacanță de vis într-un loc exotic superb. Concediul din Maldive a venit ca o gură de aer proaspăt după un an în care pandemia a afectat cântările și activitățile obișnuite ale artistei. Acum, cei doi soți se gândesc cu speranță la momentul în care vor putea să își organizeze și petrecerea de nuntă, după ce restricțiile din țară se vor fi relaxat.


Comentarii Facebook