"Carnacior" de un metru diametru, gatit de bucatarii de la Memo 10, la campionatul de gatit in aer liber VIDEO


Bucatarii de la restaurantul Memo 10 isi vor etala priceperea la campionatul de gatit in aer liber, care va avea loc in parcarea Polus Center, in perioada 9 - 11 septembrie.

Echipa Primariei va fi formata din 4 bucatari care isi vor demonstra maiestria la doua categorii, "gatit la ceaun", respectiv "gratar".

Acestia vor gati un gulas din antricot de vita la prima categorie si un carnacior, cu diametrul de 1 metru, la categoria gratar.


"O sa gatim un gulas din carne de vitel in suc propriu de legume si la sectiune gratar vom avea o surpriza. Vom avea un carnacior cu un diametru de un metru si tot la gratar vom gati si scarite cu sos dulce acrisor", a declarat si Gelu Visan, directorul Memo 10.

 

"Va fi o surpriza pe care va invitam sa o descoperiti la fata locului. 'Memo 10' a fost deschis la inceputul acestui an si a reusit deja performanta de a se instala in inimile clujenilor ca un simbol al orasului nostru. Managementul acestui restaurant este asigurat de catre un director foarte ambitios, care nu se da in laturi de la nici o provocare. Astfel, dupa maratonul gastronomic international pe care l-a organizat la Zilele Clujului, a venit randul unei demonstratii de maiestrie la o competitie clujeana, care promite sa devina o traditie", a declarat primarul Sorin Apostu.

 

Vezi si...

Campionatul International de Gatit in Aer Liber de la Cluj, in perioada 9-11 septembrie! Vezi totul despre concurs VIDEO

Comentarii Facebook