Campionatul International de Gatit in Aer Liber de la Cluj, in perioada 9-11 septembrie! Vezi totul despre concurs VIDEO


Cea de-a cincea editie a Campionatului International de Gatit in Aer Liber se va desfasura in perioada 9 - 11 septembrie in partea mall -ului din Floresti.

Evenimentul principal se va desfasura sambata, 10 septembrie, cand maestrul bucatar Tibi Kiss va incerca sa gateasca 1.500 de portii de stifato din carne de porc, pentru a stabili un nou record mondial.


"Din nou vom stabili un record. De data aceasta va fi un record pe un preparat gatit, respectiv reteta se numeste Stifado, este un produs autentic grecesc. Colegul nostru Tibi Kiss este alaturi de noi si care si anul trecut a realizat cei 210 pui se va ocupa de implementare si de organizarea acestui record. Pentru prima data vom monta pe farfurii, deci vom avea o masa imensa si vom avea 1.500 de farfurii pe care le vom monta pe masa si care vor fi oferite publicului spre degustare", a declarat Radu Zarnescu, organizatorul campionatului.

 

La editia din acest an este invitat si maestrul Antonio Passarelli.

 

Vezi si...

Record mondial doborat la Cluj! 210 pui au fost gatiti intr-o singura tigaie - VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook