Trupa clujeană Carousel lansează un nou videoclip pentru piesa „Rid”, vineri - VIDEO


Carousel este o trupă de rock alternativ/metal/prog și multe alte influențe depinzând de povestea pe care fiecare dintre piese o expune.

5 membri, un adevărat carusel muzical

Trupa s-a format în Noiembrie 2017 în Cluj-Napoca având ca membrii pe Davidoaie Miruna Elena la tobe, Tudor Bob chitară, Paul Badiu chitară, Horia Ciogu bas și Alex Lasc la voce. Din punct de vedere muzical Carousel cuprinde riff-uri de chitară puternice pe alocuri sau părți melodioase și spațiale, linii de bas dinamice peste care vin tobele balansate și în ritmuri compuse pe alocuri. Vocea variază de la melodic curat la scream, toate aceste lucruri dând starea și firul epic care alternează. Un carusel muzical. 

Până în prezent trupa a lansat două videoclip-uri și patru single-uri în decursul a două turnee de promovare și a deschis concertele unor trupe precum: Vița de Vie, Implant Pentru Refuz, Space of Variations, etc. 

Carousel lucrează la primul album și preconizează lansarea lui în vara anului viitor. Dar până atunci, trupa vă invită la lansarea unui nou videoclip, vineri, 1 octombrie, pentru piesa „Rid”.

Comentarii Facebook