Joi 9 Februarie

Clujul intră în șantier! Se repară două poduri și se asfaltează intrările în oraș

 

Clujul va fi un șantier de săptămâna viitoare, când intră în reparații două poduri și vor fi asfaltate două artere de la intrările din oraș.

 

Trei mari proiecte de infrastructură demarează săptămâna viitoare la Cluj-Napoca: lucrările de modernizare pentru podurile Horea, Plopilor, strada Calea Turzii și strada Traian Vuia 

 

Proiectul de modernizare a străzii Calea Turzii implică o investiție semnificativă. 22 de milioane de lei vor fi alocați de la bugetul local pentru reabilitarea carosabilului, a trotuarelor, pe toată lungimea arterei - de la bază din Piața Cipariu și până la intersecția cu str. Făgetului.

 

Modernizarea drumului spre aeroport este de asemenea o prioritate, în special în vederea pregătirii anului 2015 când vom fi Capitala Europeană a Tineretului. Vom investi așadar 20 de milioane de lei pentru reabilitarea străzii Traian Vuia, lucrări care încep de asemenea de săptămâna viitoare. 

 

Alături de Calea Turzii și Traian Vuia anul acesta va intra în reabilitare și Calea Baciului. Intrarea în oraș dinspre Baciu va fi reconfigurată pentru fluidizarea circulației”, a precizat Emil Boc. 

 

Al treilea proiect care demarează săptămâna următoare vizează podurile parte din proiectul european de reabilitare a tramei stradale adiacente liniei de tramvai. Podurile Horea și cel din zona străzii Plopilor intră în lucru peste câteva zile - lucrări de consolidare și modernizare.

Comentarii Facebook