Miercuri 24 Aprilie

Un artist clujean a cucerit Youtube-ul. O piesă a sa are peste 12 milioane de vizualizări


Unul dintre cei mai populari artiști din România la ora actuală este clujeanul Vescan, care are piese ce au ating peste 10 milioane de vizualizări pe Youtube.

Clujeanul a reușit să devină cunoscut la nivel național cu hit-uri precum "In dreapta ta", în colaborare cu Alina Eremia si "Piesa mea preferata", alături de Kamelia.

”Piesa mea preferată” a reușit să strângă peste 12 milioane de vizualizări pe Youtube, devansând mulți artiști celebri din România.

"Piesa mea preferata" nu este despre o fata anume. Am avut vreo 3-4 relatii pana acum in urma carora pot sa scriu si romane, n-as putea concentra totul intr-o piesa, doua. Am trecut prin multe situatii si mai serioase si mai comice de-a lungul timpului. Piesa "In dreapta ta"... este ca o amintire despre o perioada draga, e ca o scrisoare trimisa unei foste prietene care "a fost acolo"", spunea Vescan intr-un interviu acordat apropo.ro.

Vescan a mărturisit că este deschis la colaborări cu orice artist, atâta timp cât sunt pe aceeași lungime de undă.

"Sunt multe voci bune in tara. Nu pot sa zic de acum ca as colabora cu X. Daca ne intalnim in studio, radem, bem o cafea, ne apucam de treaba impreuna si iese ceva, e o chimie intre noi, colaborez cu orice om care lasa aroganta acasa sau la intrarea in studio si canta bine. As face o piesa cu orice fata talentata, dar din pacate nu pot sa fac asta. Ami, spre exemplu, mi se pare o voce exceptionala, are o sensibilitate rara in voce. si Delia imi place mult...", a mai spus artistul.


Comentarii Facebook