Sambata 26 Septembrie

Cât de cald va fi în această primăvară. Vezi prognoza meteo pe 3 luniAdministrația Națională de Meteorologie a emis o estimare meteorologică pentru intervalul martie - mai 2014.

Estimările au fost realizate de catre Centrul European pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia si au un grad de realizare de aproximativ 60%.


MARTIE 2014

Valorile temperaturii aerului vor fi apropiate de mediile multianuale, exceptand regiunile sud-estice precum si, local, cele sudice si vestice, unde se vor situa peste
normalul perioadei.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi excedentare in cea mai mare parte a tarii, exceptand sud-estul, unde se vor incadra in normele climatologice.

APRILIE 2014

Valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile sudice, local, se vor situa sub aceste medii.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general excedentare, exceptand arii restranse din sud si est, unde vor fi apropiate de mediile multianuale.

MAI 2014

Valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice in vestul si sud-estul tarii si se vor situa, in general, sub aceste medii in restul teritoriului.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi apropiate de mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii.

 

 

Comentarii Facebook