Scrisoare primită de un soldat clujean de la iubită, găsită după 50 de ani. Ce elegant dialogau oamenii - FOTO


O scrisoare primită de un soldat clujean, în 1974, a fost găsită după 50 de ani de urmașii acestuia. Într-o epocă a telefoanelor mobile și a aplicațiilor de mesagerie, o astfel de scrisoare a ajuns să pară un lucru excentric.

Există acum foarte mulți oameni care nu au trimis nicio scrisoare în viața lor, dar într-un trecut nu foarte îndepărtat aceasta era singura șansă de a comunica la distanță, alături de telefoanele fixe.

Iubiții obișnuiau să își trimită scrisori atunci când îi despărțea viața. Scrisoarea de față este învăluită în mister, pentru că s-a pierdut continuarea dialogului. Extrem de elegantă. iubita era îngrijorată că nu a primit un mesaj, dar în acele vremuri superiorii din armată nu respecta drepturile soldaților, care nu ajungeau să trimită o scrisoare sau să dea un telefon cu lunile.

Chiar dacă nouă ne-ar plăcea să credem că Dan și Tania s-au reîntâlnit la Cluj, după terminarea stagiului militar, lucrurile nu au stat așa. Viața i-a despărțit, dar un crâmpei din povestea lor trăiește prin această scrisoare. 

WhatsApp Image 2022-04-06 at 21.03.19.jpeg

Comentarii Facebook