Renumita „Casă cu magnolii” a Clujului a fost scoasă la vânzare. Prețul casei este direct proporțional cu frumusețea copacului din curtea sa


Una dintre casele cunoscute ale municipiului Cluj-Napoca, „Casa cu magnolii”, celebră în oraș datorită magnoliei plantate chiar în curtea imobilului, a fost scoasă la vânzare. Casa este situată pe strada I.C. Brătianu, la nr.34, în centrul Clujului și este binecunoscută mai ales în mediul online, printre internauții care vânează locuri pline de povești. Anual, când magnolia din curtea casei înflorește, apar zeci de fotografii în mediul online surprinse de clujenii iubitori de natură. 

După ani în care casa a fost nelocuită, proprietarii au considerat că ar fi timpul ca cineva să se bucure de frumusețea imobilului. Au renovat căsuța și au scos-o la vânzare în speranța că se va găsi rapid cineva care să-și dorească să locuiască într-un loc aproape istoric pentru bătrânul Cluj. 

casa cu magnolii proiectie.jpeg

Prețul casei este de 550.000 de euro. Are 310 mp din care 120 mp utili. Are pod, subsol de 60 mp. E monument istoric, dar avem aprobarea de la Comisia Monumentelor Istorice că se mai poate ridica un nivel. Există și o mică curte interioară. Suntem doi proprietari”, a spus proprietarul casei, notează clujulcultural.ro.


Comentarii Facebook