Avion Cluj-Paris si retur- 16 euro Blue Air, 150 de lei Wizz Air

Daca nu ati fost nicaieri de revelion, dar ati vrea sa mergeti sau ati fost, dar va ganditi ca peste o luna doua sa va luati din nou un scurt concediu,  acum este momentul sa cumparati un bilet de avion din Cluj, pentru ca zborurile sunt foarte ieftine.

 

Cele doua companii aeriene low-cost care opereaza de pe Aeroportul International din Cluj, Wizz Air si Blue Air, aproape ca fac concurs care ofera cele mai ieftine bilete de avion. 

 

Astfel,   cu Blue Air puteti sa zburati de la Cluj la Paris cu 7,99 euro, iar la Roma cu... 2,99. Nu in toate zilele costa atat, asa ca trebuie fie sa va programati concediul in functie de zborurile cele mai ieftine, fie acceptati ca cl de intors sa fie ceva mai scump. Oricum cu aproximativ 25 de euro, dus-intors puteti merge la Paris. Oferta este valabila, insa, doar pana in 27 martie.

 

Daca alegeti Wizz Air o sa va coste ceva mai mult, dar aveti avantajul ca puteti face rezervarea pana in octombrie. Pana pe la sfarsitul lunii martie, puteti zbura din Cluj la Paris cu Wizz Air la aproximatin 150 de lei. Cu cat se apropie sezonul, pretul creste, insa, si un bilet dus- intors poate ajunge pana la  600-700 de lei.

 

Puteti sa va faceti rezervari la

www.blueair.ro

www.wizzair.com

 

 

 

Comentarii Facebook