Se știe cine este NOUL președinte al FRF. Și-a zdrobit adversarul

 

Noul președinte al Federației Române de Fotbal și-a zdrobit adversaul din primul tur.

 

Răzvan Burleanu a câștigat din primul tur alegerile pentru funcția de șef al FRF, a anunțat reprezentantul acestuia din Comisia de Validare a Voturilor. Burleanu a câștigat cu 70% din voturi.

 

Numărul meu de telefon rămâne acelaşi. Şi cum a fost patru ani, şi după. Le mulţumesc contracandidaţilor pentru participare. Îi mulţumesc întregii mele echipe, pentru modul în care am reuşit să lucrăm în aceşti patru ani pentru dumneavoastră, numai în interesul dumneavoastră. Aţi fost foarte drepţi astăzi, foarte fermi. Sunt mândru că fac parte din această echipă. Recunosc că, deşi nu a fost chiar un fleac, i-am ciuruit. Vă invit să votaţi în continuare oamenii din echipa mea. Aceşti oameni merită să continuie în Biroul Executiv”, a spus Burleanu.

 

Mâine, în mod normal, la ora 11:00, aveam şedinţă de management. O programăm la ora 13:00. Aşa că nu beţi prea mult în această noapte! Vreau să transmit un mesaj de unitate pentru toţi cei care au trimis voturile în altă parte – în următorii patru ani, voi fi un preşedinte care va ţine cont, atât cât se poate, de tot, ca să avem această unitate, dar o unitate a oamenilor de bine”, a mai spus Răzvan Burleanu.

Comentarii Facebook