Pivot american de 2,11 cm testat de U Mobitelco Cluj


Pivotul american Phillip Jones va fi testat de U Mobitelco in zilele urmatoare.

Jones are 2,11 cm si 115 kilograme, s-a nascut in 1985 in Tennessee, SUA si a crescut in Insulele Virgine. De altfel, Jones evolueaza sub culorile nationalei Insulelor Virgine in competitiile FIBA Americas.

La nivel universitar, Jones a evoluat pentru University of North Carolina at Charlotte (UNCC), cunoscuta ca si Charlotte 49ers. In sezonul 2010-2011, Jones a evoluat in 15 meciuri pentru Charlotte, avand medii de 7,5 puncte, 5,5 recuperari si 1,9 capace in 21,5 minute, avand procentaje de 55% la aruncarile din actiune si 75% la libere. In prima parte a sezonului a evoluat la Aguada, in Uruguay, unde a jucat in 5 partide, avand medii de 3,8 puncte, 8,6 recuperari si un capac in 20 de minute petrecute pe parchet.

"Speram sa fie ceea ce ne dorim. In cazul in care Jones va corespunde cerintelor noastre, il vom transfera, vom vedea in zilele ce urmeaza", a declarat Mircea Cristescu.

"Am decis sa aducem in try-out un pivot, speram sa fie omul de care avem nevoie si care sa inteleaga situatia jucatorilor straini, astfel incat sa nu afecteze negativ chimia echipei", a spus si Marcel Tenter.

Comentarii Facebook