Ioan Andone il apara pe Cadu: "Nu a facut gesturi obscene. A fost onorabil. Cu Grozav si Morar, U Cluj nu ne dadea gol" VIDEO

 

Ioan Andone, antrenorul CFR Cluj, l-a aparat pe Ricardo Cadu, spunand ca s-a comportat onorabil la meciul cu U Cluj si ca nu a facut semne obscene catre galeria "sepcilor rosii".

 

"Suporterii s-au comportat exemplar, dar noi acolo in teren am facut un balci. Trebuie sa recunosc asta ca a fost un balci si trebuie sa ii transmit lui Mircea Bornescu ca nu mi-am schimbat sexul. El de la mine a invatat numai lucruri bune, in cele doua luni in care a lucrat cu mine la Rapid.

L-am invatat sa stea in poarta si sa nu primeasca gol. Nu sa se duca si sa isi faca dreptate. Ce a facut Cadu, poate ca era bine sa faca in dreptul galeriei noastre, dar Cadu nu a facut gesturi obscene. Eu am crezut de pe banca pana cand nu am vazut reluarile ca Ricardo Cadu a facut gesturi obscene spre galeria U Cluj. Daca facea asta il amendam cu 30, 40, 50 de mii de euro. Eu ii luam din contract, dar in momentul in care a aratat numai spre stema CFR Cluj si spre inima asta, arbitrul hotaraste daca e bine sau nu. Nu Bornescu, nu oficialii si nu Claudiu Niculescu, care nu a facut sprint asa de bun nici cand era jucator.

Din pacate pe un teren de fotbal s-a ajuns sa se faca dreptate cu pumnii. Oficialii celor de la U Cluj, cat si stewarzii sa loveasca un jucator. Pentru mine asta nu e fotbal. Pana la urma Tudor, care a oprit jocul, responsabilitatea era a lui, el stie de ce, cred a avut dreptate. Cred ca s-a simtit in nesinguranta si el. Acolo pe tunelul ala am vazut exact ce s-a intamplat. Ce s-a intamplat la vestiare am fost partas. Eu l-am indepartat pe Mircea Bornescu de Cadu, ca voia sa il loveasca pe Cadu. Cadu a avut un comportament onorabil pe tot parcursul. Ca nu a facut bine ca s-a dus la suporteri, dar nu a ripostat, nu a dat cu pumnul, nu a injurat, nu a scuipat. Neaspteptat pentru mine, pentru ca un jucator poate sa riposteze.

Am participat acolo, intre vestiare, dar nu s-au impartit pumni, doar erau o gramada de oficiali B, care nu inteleg ce cautau acolo. Probabil aia se astepta sa fie o bataie generala si sa ne suspende 10 jucatori si sa nu mai avem cu cine sa jucam. Probabil!

Din pacate s-au jucat numai 27 de minute. Au fost prejudiciati suporterii celor doua echipe. Nu au avut ce vedea. Ce au vazut? Un CFR care conducea cu 1-0. Un meci echilibrat in care, daca nu se intampla ceea ce s-a intamplat castigam acest meci. Nu cred ca aveau ei puterea cu Grozav si cu Morar si cu ce formula au prezentat ei sa intoarca rezultatul. Noi stiam ce vrem de la acest meci, sa nu primim gol si sa dam gol. Iar gol ei nu aveau cum sa ne dea numai din intamplare", a spus Ioan Andone.

Comentarii Facebook