Cosmin Contra si Ionel Ganea ar putea juca la Sanatatea Cluj contra Stelei, in Cupa Romaniei VIDEO


Cosmin Contra si Ionel Ganea sunt surprizele pe care patronul-jucator al echipei Sanatatea Cluj, Aurelian Ghisa, le anunta pentru meciul cu Steaua Bucuresti, din Cupa Romaniei.

"Sunt niste povesti frumoase, care sper ca maine dimineata (marti, 20 septembrie) sa se si realizeze. Nu va pot spune daca toti trei sau macar unul dintre ei va fi, doar diseara voi stii", a declarat Ghisa, care a spus ca al treilea jucator este Romeo Bunica, care a evoluat la Gloria Buzau si chiar a inscris contra Stelei.

Intrebat daca ar fi corect sa scoata cativa jucatori de pe lista de start pentru a le face loc celor trei "glorii", patronul-jucator de la Sanatatea Cluj a spus ca: "Nu cred ca s-ar supara nimeni pentru ca sunt posturile la care suntem deficitari si pana la urma obiectivul este calificarea in optimi. Cei trei au fost incantati de propunerea facuta, doar ca fiecare au trebuit sa isi schimbe planurile. Au fost interesati de propunere si au spus ca s-ar gandi. Ar fi un plus. Nu stiu daca ar si reusi. Sa speram ca cu acest plus vom crea probleme echipei Steaua".

Aurelian Ghisa a avut si un mesaj pentru jucatorii si sefii Stelei: "In ideea in care venim intr-o deplasare destul de lunga si pentru faptul ca s-a intamplat asa si ne-au pus pe drumuri, o sa venim mult mai ambitionati, decat daca am fi jucat la Cluj".

Meciul Sanatatea Cluj - Steaua Bucuresti se va juca joi, 22 septembrie, pe stadionul "Gloria" din Buzau, de la ora 20.30, fiind transmis de Pro TV.

Comentarii Facebook