Clujeaca Anca Bucur, Miss Fitness Univers: Nu știau unde e România. Acum sunt pe posterul oficial

 

Clujeanca Anca Bucur reprezintă cu succes România la Fitness Universe Weekend, locul unde a câștigat marele titlu în 2012 și 2013.

 

Clujeanca este acum iarăși în febra concursului, iar vineri, 27 iunie, de la ora 14.00 (ora SUA). 

 

Ne-am inregistrat ( am numarul 224 in concurs) am facut multe poze, interviuri si ne-am bucurat de revedere.

 

Am purtat mandră o ie, am facut cadouri ( carti cu Romania si ii) . In aceasta lume ( a fitness-ului) cand am concurat pentru prima data, nu stiau unde e Romania ( ba mai mult la prezentare s-au incurcat si au zis ca sunt Rusia si Armenia).

 

Azi sunt pe posterul oficial si in revistele de specialitate de aici ( Usa) 

 

Presedintele Federatiei mi-a marturisit ca a primit foarte multe mailuri de la fete si baieti din Romania in acest an, cum ca vor sa concureze aici. Mi-a multumit ca am devenit un model si inspiratie pentru oameni din intreaga lume.

 

Ma bucur ca am reusit sa ii fac sa zica despre noi, ca suntem speciali, frumosi, la locul nostru si buni in ceea ce facem, chiar daca ei intalnesc si exemple maj putin bune.

 

Mereu imi spun ca sunt superwoman ( pt ca eu imi fac coregrafia, antrenamentele, imi gandesc programul/tema, ma machiez, nu am operatii estetice, extensii de par s.a). Asta mi-am dorit! Sa imi aprecieze lumea munca si sa imi reprezint tara cu fruntea sus”, le-a transmis Anca fanilor. 

Comentarii Facebook