”Uraganul” de la Cluj a prins o familie în Parcul Central. Copacii cădeau în jurul lor - FOTO

 

O familie de clujeni a fost surprinsă de furtună în mijlocul parcului Central. Vijelia s-a pornit în câteva minute, iar oamenii cu greu s-au salvat.

 

Eram in parcul central cand dintr-o data s-a pornit un vant foarte puternic si am vazut ca incep sa se rupa copacii. Eram cu sotia si cu copilul, iar furtuna ne-a surprins la mijlocul parcului si trebuia sa ajungem chiar in capatul lui unde ne parcasem masina. Sotia si cu copilul au fugit repede spre marginea parcului, iar eu am ramas sa adun lucrurile si sa ma duc cu caruciorul la masina. La un moment dat am auzit cum se crapa un copac, m-am uitat in sus sa vad de unde pica si dupa cum se vede in poza a picat chiar in fata mea rasturnand caruciroul”, a relatat Robert Debrenti.

 

 

Clujeanul a reușit să își ajungă soția la mașină, iar acolo a fost un alt moment critic. ”Cand am ajuns la masina am vazut un copac care a cazut cu jumătate de metru in spatele masinii noastre. Într-un final am reusit sa plecam cu bine din parc”, a mai spus Robert Debrenti.

 

 

Comentarii Facebook