Tragedie! Eugen Vartolomei, jucatorul echipei Minerul Lupeni, este unul dintre cei doi tineri care au murit in accident la Gilau - VIDEO Imagini Socante

 

Fotbalistul echipei Minerul Lupeni, Mihai Eugen Vartolomei, in varsta de 28 de ani, este unul dintre cei doi tineri care a murit in aceasta dimineata in accidentul de la intrare din comuna clujeana Gilau.

Fotbalistul se intorcea din Italia impreuna cu alti doi tineri si, din cate se pare, se afla la volanul autoturismului Audi 80, care s-a zdrobit de un cap de pod de pe marginea Drumului National 1.

Alaturi de fotbalist a mai murit un alt tanar de 21 de ani, iar altul a fost ranit. Nu se stie daca cei doi erau si ei jucatori de fotbal.

Politia a declansat o ancjeta si din primele cercetari se pare ca soferul ar fi adormit la volan, a derapat si a intrat intr-un cap de pod. Masina in care se aflau cei trei venea din Italia, de unde au plecat in cursul zieli de marti, si se indreptau spre Cluj-Napoca.

Vartolomei a jucat ca portar la echipele Ariesul Turda, Unirea Dej si Minerul Lupeni.

 

 

Citeste si...

Accident grav cu doi morti intre Capusu Mare si Gilau, judetul Cluj. Un alt barbat este ranit grav - VIDEO si galerie FOTO

Comentarii Facebook