Tise, acuzat ca a asfaltat un drum pentru ca invitatii la nunta fratelui sau sa nu dea in gropi. Intre VIP -uri a fost si Emil Boc - FOTO


Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, este acuzat de liberali ca a asfaltat drumul pana la restaurantul Sun Garden din Baciu, pentru ca invitatii la nunta fratelui sau sa nu isi "rupa" masinile in gropi.

"Pe 14 august s-a insurat fratele domniei sale, nunta avand loc la restaurantul Sun Garden din Baciu. Pentru ca totul sa fie snur, domnul Tise a alocat primariei Baciu fonduri necesare asfaltarii drumului spre restaurant. Acest drum, pe o portiune de circa 2 km, era betonat de pe vremea lui Ceausescu, iar restul pana la restaurant a fost facut pe banii patronului in urma cu doi ani. Ei, domnul Tise a asfaltat drumul betonat! Pentru ca la nunta a fost si premierul, fusese invitat si presedintele Basescu, dar nu a mai venit", a declarat Gavrila Iuga, presedintele organizatiei de tineret a PNL Cluj.

"Drumul la care fac referire liberalii a fost asfaltat in aceasta vara pana la Sun Garden. Au fost cereri venite din partea proprietarilor de terenuri si case. E o zona de intravilan si case de locuit si practic lucrarea a fost contractata de primarie", a declarat pentru Stiri de Cluj secretarul primariei din Baciu, Ioan Pripon.

In realitate, pe drumul respectiv sunt numai 5 -6 case, unde locuiesc circa 20 de persoane.

Liberalii clujeni atrag atentia ca "a fost asfaltat un drum care nu este de interes public, langa livada, in timp ce drumurile din satele Popesti si Radaia (n. red. comuna Baciu) sunt sub toata critica. Receptia drumului a fost facuta la finalul lunii iulie de seful PD-L Baciu, care i-a rugat pe membrii comisiei de receptie sa semneze procesul verbal, ca doar o sa vina Boc si Basescu si nu pot face de ras", a mai afirmat Iuga.

 

Primarul comunei Baciu, Ioan Pop, a declarat pentru Stiri de Cluj ca cererea pentru refacerea acestui drum in zona de pomicultura a fost depusa inca de acum doi ani. "Se apropie probabil campania electorala si poate de aceea se spun astfel de rautati. Investitia a fost 200 de milioane de lei vechi si mai trebuie bani pentru alte doua drumuri din zona. Nu am facut drumul pentru Sun Garden", a completat Ioan Pop.

 

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a iesit la atac in urma acuzatiilor aduse de liberali. "Dorinta tinerilor liberali de a se afirma din punct de vedere politic poate fi inteleasa. Ceea ce nu poate fi inteleasa este atitudinea deputatului repetent in anul III de facultate, Horea Uioreanu, precum si performanta acestuia de a-si vinde două spatii comerciale in centrul Clujului cand tot el conducea comisia care se ocupa de vanzarea acestor spatii", a afirmat Tise.

Comentarii Facebook