Șoferul unui BMW de lux a cauzat un accident la Iulius Mall Cluj. Trei mașini au fost avariate și două persoane rănite FOTO

 

Un accident rutier a avut loc, marți după-amiază, la Iulius Mall Cluj, iar martorii susțin că ar fi fost implicat autoturismul unui politist.

 

De vină se pare că a fost șoferul autoturismului BMW, care nu a acordat prioritate când a încercat să efectueze un viraj la stânga, intrând în coliziune cu un Seat.

 

În jurul orei 19.50, s-a produs o coliziune între trei autovehicule, la intersecția străzilor Teodor Mihali cu Aleea Slănic. Un conducător auto nu s-ar fi asigurat la efectuarea unui viraj la stânga, intrând astfel în coliziune cu un autoturism care venea din sens opus. În urma impactului, cele două autovehicule au ricoșat într-un alt autoturism, aflat la trecerea de pietoni. Doi pasageri care se aflau în autoturismul care circula regulamentar au fost răniți și transportați la unitatea medicală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

 

 

Potrivit unor martori de la fața locului, autoturismul Seat ar fi aparținut unui polițist și era condus de fiul acestuia.

 

 

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj nu a confirmat acest lucru. Cert este că la accest accident au intervenit un număr suspect de mare de polițiști, fiind trimise 5 autoturisme ale Poliției Rutiere.

 

Comentarii Facebook