EXCLUSIV - Soferul unei masini de lux a parcat pe trotuar in fata la SORA pentru a-si cumpara tigari si a lasat avariile pornite - VIDEO

 

Soferul unui BMW a parcat in jurul orei 20.00 pe trotuar in fata la SORA, chiar in usa magazinului, pentru a-si cumpara tigari. Dupa circa 10 minute soferul a iesit s-a urcat in maxina de lux si a plecat, fara sa ii pese ca a incalcat legea.

 

Soferul putea foarte bine sa isi lase masina in parcarea din Piata Unirii sau in standul de taximetre de langa SORA. Imaginile ne-au fost oferite de Silviu Pop, care trecea prin apropierea centrului comercial si a observat scena.

 

"Masina era parcata acolo cu avariile puse chiar in usa magazinului. La cat era de mare autoturismul nici nu incapea tot pe trotuar asa ca l-a inghesuit. Dupa cateva minute a iesit soferul, un tanar, care avea in mana un pachet de tigari, si s-a urcat in masina cu numere de Satu Mare si a disparut", a povestit Sivliu scena din fata magazinului Sora.

 

Un incident similar s-a petrecut in 26 februarie, cand un tanar a parcat cu tupeu in fata la magazinul SORA, tot pe trotuar, si a plecat printre pietoni si apoi a intrat pe carosabil si a luat-o pe contrasens.

 

Video: Silviu Pop

Comentarii Facebook