Smecherul de Cluj care a parcat pe trotuar in fata la SORA a fost dus la sectie, dar neaga ca a fost la volan - VIDEO

Tanarul a parcat cu tupeu in 26 februarie, pe trotuar, in fata intrarii de la SORA. A intrat in magazin si-a luat tigari, a iesit si a demarat pe trotuar printre pietoni si apoi a intrat pe contrasens.

 

Totul s-a petrecut vinerea trecuta si le-a luat 4 zile politistilor sa il identifice pe proprietarul masinii si sa il aduca la sectia de politie. Intre agenti si cel care se presupune ca a condus masina a izbucnit un conflict verbal, chiar in sediul Serviciului Politiei Rutiere Cluj.

 

Barbatul sustine ca nu el a fost la volan cand s-a produs infractiunea si ca a fost agresat de politisti in momentul in care a fost retinut.

 

Politistii sustin ca tanarul a refuzat sa se legitimeze si a pretins ca masina fiind in leasing putea fi condusa de oricine din firma. Barbatul a refuzat insa sa spuna cine a condus masina in ziua respectiva.

 

Tanarul retinut, care este administratorul firmei pe numele careia figureaza autoturismul, contesta inregistrarea video facuta de un amator si spune ca filmarea nu a fost facuta de politie sau de inspectorii primariei, deci nu este legala.

 

Inspectorul Dan Crisan, din cadrul Politiei Rutiere Cluj, a declarat ca politistii s-au sesizat dupa ce au vazut imaginile postate pe internet pe site-ul cotidianului Adevarul, iar cel care a condus masina se face vinovat de trei contraventii: a parcat neregulemantar, a calcat linia continua si a mers pe contrasens. Clujeanul a fost invitat si maine la sediul politiei rutiere, cu toate actele. In cazul in care nu se va prezenta va fi sanctionat.

 

 

Imaginile video cu masina parcata in fata la SORA au fost filmate de MIHAI HENDEA

Video: discutiile in contradictoriu cu politistii la sectie

 

Comentarii Facebook