Sens giratoriu la Iulius Mall Cluj. Firma va fi obligată de Primărie să amenajeze lacul din Gheorgheni, dacă vrea să se extindă

 

Primarul Emi Boc a declarat că Iulius Mall nu va putea construi birouri pe malul lacului din Gheorgheni, dacă nu va moderniza lacul în zonă de agrement.

 

Iulius Mall nu va face nicio clădire pe malul lacului din Gheorgheni, până când nu se face o zonă de promenadă în jurul lacului. 

 

Dacă investitorul pe banii lui va face acea zona într-un pietonală cu pista de alergare, cu amenajarea parcului, putem discuta. Daca nu, nu vor avea în mine un partener. 

 

Iulius Mall este cel mai mare contributor la bugetul local, dar trebuie respectate anumite reguli. Nu am o atitudine refractară. Firma își plătește absolut toate dările și trebuie susținută în acest proiecte”, a declarat Emil Boc. 

 

Primarul a mai spus că și circulația din zonă va fi regândită. ”Va fi amenajat un sens giratoriu pe Slănic, ori o semaforizăm pe cea de la Iulius Mall, pentru a da traficului o dimensiune corectă”, a mai spus Boc.

 

Zona de agrement din jurul lacului Gheorgheni, modernizată! FOTO CUM va ARĂTA ZONA

Comentarii Facebook