Seful Politiei Locale Dej, Mircea Marcel, beat mort la volan. Comandantul Politiei s-a certat cu politistii la spital VIDEO


Seful Politiei Locale din cadrul Primariei Dej, Mircea Marcel, a fost prins, in noaptea de miercuri spre joi, beat mort la volan si transportat la spital. Barbatul a facut scandal si a vrut sa se bata cu politistii.

Mircea Marcel a fost vazut in trafic, in jurul orei 3.00 dimineata, de un grup de tineri pe strada Ecaterina Teodoroiu din Dej, in timp ce circula in zig-zag si lovea toate bordurile. "Drumul este inchis pentru ca se reasfalteaza si am vrut sa vedem ce se intampla. Cand am ajuns langa el am vazut ca este foarte beat si ne-a spus sa ne urcam cu el in masina sa dam o tura. Atunci am sunat la 112 si au venit trei echipaje de politie sa il ridice. A iesit un taraboi ca in filme", a spus unul dintre tinerii care l-au vazut pe seful Politiei Locale din Dej beat la volan.

Comisarul Mircea Marcel a fost dus la spital pentru prelevarea probelor biologice si a facut un show total. "Nu am baut nimic. Totul este o inscenare a politistilor care nu ma iubesc. Vi se pare ca eu sunt beat", a spus seful Politiei Locale Dej.

 

"Spectacolul" de la Spitalul municipal Dej a durat circa a o ora, dupa care politistul local a fost dus de "colegii lui mai mari" la sectie pentru declaratii.

 

Politistul Mircea Marcel este recidivist, el fiind implicat intr-o bataie cu politisti in urma cu 14 ani, pe vremea cand era ofiter de armata.

 

Vezi si...

Seful Politiei Dej este recidivist! A fost dat afara din armata pentru ca s-a batut cu politistii

Comentarii Facebook