Miercuri 24 Aprilie

Vezi "jaful" de 6 ani de pe Centura Valcele - Apahida! Imagini scandaloase VIDEO


O serie de filmulete realizate pe Centura Valcele - Apahida demonstreaza ca natura lucreaza impotriva constructorilor si totul se darama. Investitia de 60 de milioane de euro a ajuns acum la 150 de milioane.

Imaginile au fost surprinse de reprezentantii PSD Cluj-Napoca. Acestia au patruns pe centura aflata in lucru din 2006, reusind sa insele vigilenta paznicilor, care in ultima vreme i-au atacat pe jurnalistii care au incercat sa filmeze "jaful" de pe centura Valcele - Apahida.

Imaginile sunt graitoare si demonstreaza ca terenul pe care Ministerul Transporturilor s-a incapatanat sa construiasca centura este instabil si tot ceea ce se construieste se darama. Pe filmul de mai jos, la minutul 2.48, se vede cum structurile din beton sunt fisurate de alunecarile de teren.

In total, din 2006 si pana in prezent, in centura Valcele - Apahida, Guvernul a "turnat" cu nemiluita 150 de milioane de euro, in timp ce la inceputul lucrarii chiar Emil Boc vorbea despre o investitie de 68 de milioane. "Lucrarea a inceput ca investitie in valoare de aproximativ 68 milioane de euro. Acum ne va costa peste 150 de milioane de euro. Este de vazut cum 1 km de centrua costa pest 4,7 milioane de euro, mai scump decat 1 km de autostrada. Doar Emil Boc si Ion Pantelimon au reusit aceasta (contra)performanta. Cu siguranta valoarea "investiei" va creste deoarece este evident faptul ca natura este impotriva dlor Boc si Pantelimon", precizeaza reprezentantii PSD Cluj-Napoca.

Centura Valcele - Apahida are probleme pe o portiune de cativa kilometri in zona satului Gheorgheni, unde drumul s-a surpat si prabusit.

Premierul Emil Boc s-a angajat ca pana la finele acestui an centura va fi gata.



Comentarii Facebook