Scrisoarea LACRIMOGENĂ a comisarului Alexandru Mureșan, pensionat în genunchi din Poliția Cluj

 

Comisarul Alexandru Mureșan, fost adjunct al IPJ Cluj și șef al Poliției Rutiere, s-a pensionat după un scandal monstru. El le-a trimis colegilor o scrisoare de adio, în care își pune ”sufletul pe masă”.

 

”În urmă cu 27 de ani am trăit un moment de răscruce al vieții mele, atunci când destinul mi-a hărăzit să aleg profesia de polițist, una dintre cele mai nobile misiuni pe care viața ți-o poate oferi, pusă întru totul în slujba semenilor”, și-a început Alexandru Mureșan scrisoarea. 

 

El le-a mărturisit colegilor că și-a pus viața în pericol ”în slujba misiunii de apărător al liniștii și siguranței cetății, a cetățenilor și a drepturilor acestora”.

 

Alexandru Mureșan, cunoscut în rândul prietenilor sub numele de ”Max”, recunoaște că meseria i-a adus și satisfacții.

 

”Viața m-a răsplătit enorm pentru munca asiduuă, pentru sacrificiul personal, oferindu-mi satisfacții pe care puțini le încearcă. Pentru aceasta îi mulțumesc lui Dumenzeu și dvs., tuturor celor cu care am fost coleg, cu care am lucrat și care ați crezut în mine. 

 

Viața m-a pedepsit acolo unde și când am greșit, dar am trecut cu demnitate peste aceste încercări și le mulțumesc celor care au crezut în continuare în mine și m-au ajutat să devin mai drept, mai bun și mai puternic”, a completat comisarul în rezervă.

 

El le-a spus colegilor că va rămâne polițist și va fi alături de ei.

 

 

 

Comisarul Alexandru Mureșan, fostul adjunct al Poliției Cluj, condamnat la închisoare după ce și-a falsificat adeverinţa de salariu, s-a pensionat.

 

Alexandru Mureșan a ieșit la pensie cu suma de aproape 4.000 de lei, conform unor surse din IPJ Cluj, beneficiile de faptul că a fost în funcții de conducere o lungă perioadă de timp.

 

Mureșan a fost condamnat în decembrie 2014 la doiani și 11 luni de închisoare cu executare și la obligația de a restitui către BRD suma de 83.630 deeuro.

 

Alexandru Mureșan a fost condamnat pentru două infracțiuni de înșelăciune și cinci infracțiuni de fals în declarații.

 

Citește AICI mai departe despre ilegalitățile comise de Alexandru Mureșan.

Comentarii Facebook