Miercuri 17 Aprilie

Tâlhar căutat de polițiștii clujeni de peste 3 luni, după ce a spart o locuință și a bătut o persoană. L-ați văzut? FOTO


Polițiștii clujeni caută un spărgător de locuințe de mai bine de trei luni de zile, după ce acesta ar fi spart o locuință în Florești, ar fi sustras mai multe bunuri şi ar fi agresat o persoană pentru a-şi asigura scăparea.

Poliţia a fost sesizată de către un bărbat, de 46 de ani, din Cluj-Napoca cu privire la faptul că în 31 decembrie 2014, ora 20:15, ar fi fost agresat de un bărbat necunoscut, într-un imobil din comuna Floreşti.

Conform oamenilor legii, în timp ce partea vătămată ar fi verificat locuinţa unei cunoştinţe, plecată din localitate, ar fi surprins în interior un bărbat, care ar fi pătruns în imobil prin forţarea uşii. Pentru a-şi asigura scăparea, persoana necunoscută ar fi lovit partea vătămată cu un scaun şi ar fi părăsit incinta în fugă. Pentru a alerta vecinii, bărbatul de 46 de ani, care deţinea autorizaţia prevăzută de lege, a efectuat un foc de armă neletală în plan vertical.

Din locuinţă, s-ar fi sutras două ceasuri de lux şi o bijuterie valoroasă, prejudiciul fiind estimat la 8.000 de lei.

Polițiștii au realizat și un portret robot al infractorului.

SEMNALMENTE : 35 -40 de ani; aproximativ 1,78 m; faţa rotundă; păr închis la culoare;

La data comiterii faptei purta blugi, o haină închisă la culoare, un fes negru cu gri şi bocanci.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbatul căutat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Comentarii Facebook