Rosia Montana Gold Corporation si CFR Cluj au semnat contractul de sponsorizare! Cum comentati? - VIDEO

 

Rosia Montana Gold Corporation si CFR Cluj au semnat contractul de sponsorizare a echipei, cu valabilitate de 1 an. Valoarea contractului nu a fost dezvaluita.

 

Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) este o companie serioasa, care vrea sa faca o investitie de cateva miliarde de euro in tara noastra si este "binevenita si la CFR Cluj. Unele organizatii vorbesc despre pericolul cianurilor, dar m-am interesat si pot sa va spun ca procesul tehnologic folosit este unul dintre cele mai moderne din lume".

 

Muresan a mai spus ca cianura se gaseste si in cafea si in fructe si ca acest lucru nu inseamna ca acestea sunt toxice.

 

Directorul general al RMGC, Dragos Tanase, a declarat si el ca proiectul de la Rosia Montana este foarte sigur si ca s-a alaturat echipei CFR Cluj pentru a asocia numele companiei cu echipa fanion a Ardealului.

 

Contractul de sponsorizare este valabil numai pe un an, dar presedintele Iuliu Muresan a declarat ca ar putea fi prelungit.

 

Numele Rosia Montana Gold Corporation va aparea pe tabela de marcaj a stadionului "Dr. Constantin Radulescu" din Gruia, dar si pe panourile de afisaj a reclamelor de pe marginea terenului.

Comentarii Facebook